Arrenca la 10a edició del cicle Paraules Nocturnes

Descarregar el programa de Paraules Nocturnes en pdf clicant aquí
L’edició d’aquest any de Paraules Nocturnes es farà els dies 3, 10, 17 i 24 de juliol en diferents espais de la ciutat: la Llar de Pensionistes i Jubilats, la sala Lluís Caparrós del Centre Municipal d’Educació, la Font Picant i el pati de la Casa de la Paraula.
El proper divendres es representarà l’espectacle “Maragall a casa”, construït a partir d’articles, correspondència, poemes i discursos de Joan Maragall. Els texts són de Josep Maria Jaumà, la direcció va a càrrec de Dolors Vilarasau, a l’espai sonor hi ha Joan Alavedra i l’actor de l’obra és Jep Barceló. 
El 10 de juliol serà el torn de la poetessa Blanca Llum Vidal, que presentarà una selecció de la seva obra.
El 17 de juliol, el centre de dansa d’ART de Santa Coloma de Farners presentarà el seu espectacle “AssaonART”, un projecte que neix de la necessitat de compartir música i dansa en un espai envoltat de natura com és la font Picant. 
El cicle 2015 de Paraules Nocturnes el tancarà Reality Soul, el dia 24 de juliol, amb un espectacle que inclou temes del soul clàssic d’artistes com Otis Redding, Wilson Picket, James Brown o Aretha Franklin. 
Paraules Nocturnes | Santa Coloma de Farners  Paraules Nocturnes | Santa Coloma de Farners