Arriben les "Jornades Gastronòmiques de la Carn de Perol"

El Carnestoltes de Santa Coloma de Farners és una de les celebracions més esperades per la seva ciutadania, una trobada divertida on disfresses, música i ball esdevenen una mescla homogènia.
Enguany, per complementar aquesta festivitat, la ciutat acollirà des del 20 de febrer fins a l'1 de març, les "Jornades Gastronòmiques de la Carn de Perol", una iniciativa que sorgeix de la col·laboració de l'Ajuntament amb diferents establiments de restauració i alimentació de la ciutat.

L'objectiu d'aquestes jornades gastronòmiques, que tindran una durada de deu dies, és remarcar un producte tan vinculat a la nostra gastronomia com és la carn de perol. Cada establiment s'encarregarà, a la seva manera, d'incloure el plat en la seva oferta culinària, donant-li el seu toc més personal i diferencial.

Els establiments que hi participaran són els següents: Can Baldiri (casa rural), El Keller Café, Can Gurt, Bar-Restaurant Sant Martí, Mumm Restaurant, La Sala Farners, l'Hotel Pinxo i les carnisseries Jordi Borrell, Rosita i Vadó.

Així doncs, amb aquest projecte gastronòmic, es pretén atraure el nombre més gran de visitants a la ciutat, com també es busca promoure la gran oferta gastronòmica disponible i incentivar el teixit associatiu i econòmic de Santa Coloma de Farners en aquest àmbit.