Campanya musical de dinamització comercial

Aquesta activitat es farà en diferents punts del nucli històric de la ciutat com la Rambla, la Plaça del Firal, el carrer Anselm Clavé i la plaça Farners. Una vintena d’alumnes de l’Escola Municipal de Música Josep Carbó interpretaran peces musicals amb l’objectiu de dinamitzar el comerç local el dissabte a la tarda. Durant els dies previs a la celebració d’aquesta activitat, els comerços de l’Associació han repartit entre els seus clients unes “monedes fictícies” fetes de cartolina. Demà, quan els clients que disposin d’aquestes monedes trobin a un grup musical els hi donaran perquè comencin a tocar. 
Per altre part, L’Ajuntament de Santa Coloma de Farners organitza, amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants, la primera edició de Diverfira de Nadal. Es farà el 6 de desembre al barri de can Xumetra. A la fira hi haurà activitats per a tots els públics i una gran botiga als carrer en la que participaran els comerços de l’Associació de Comerciants de Santa Coloma. 
Dinamització comercial | Santa Coloma de Farners Dinamització comercial | Santa Coloma de Farners

Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 17972 bytes) in /usr/home/scf/www/modules/system/image.gd.inc on line 232