Cap de setmana de disfresses, música i diversió a Santa Coloma de Farners

Aquest cap de setmana arriba el Carnestoltes a Santa Coloma de Farners, una celebració que, com cada any, fa les delícies de grans i petits. Els carrers de la ciutat es tornaran a omplir de disfresses, música, balls i molta diversió.

L'edició d'enguany estarà compresa en dos dies. El divendres 21 (22.30 h) tindrà lloc la Comparsa Multitudinària. Tot seguit, a les 24.00 h, el pavelló de La Nòria acollirà la nit de Dj.'s perquè tothom pugui continuar gaudint de la festa. Dissabte 22 (16.30 h) hi haurà la tradicional Rua de Carnestoltes, on s'hi han inscrit 9 carrosses i 4 comparses, que estaran formades per aproximadament un total de 750 persones.

Tant la comparsa com la rua realitzaran el mateix recorregut per diversos indrets de la ciutat: Saioners, Pere Costa, Banys, Sant Sebastià, Noguer, Sant Salvador i Pere Costa. L'acte d'entrega de premis tindrà lloc al pavelló de La Nòria.

D'altra banda, les llars d'infants Tabalet i Mainada realitzaran una rua de petit recorregut el dijous 20 a les 15.00 h, que finalitzarà al pavelló de La Nòria amb una xocolatada per a tots els participants.