Consulteu la vostra seu electoral per a les Eleccions del 14F

Aquest cap de setmana se celebren les Eleccions del 14F al Parlament de Catalunya, que arriben marcades i condicionades per la situació d'excepcionalitat sanitària actual. El diumenge 14 de febrer, els i les colomenques que no hagin votat per correu podran exercir el seu dret a vot als dos col·legis electorals de Santa Coloma de Farners: els pavellons de la Nòria i dels Saioners, emplaçaments físics que compliran tots els protocols sanitaris dictaminats per les autoritats competents.

Des de l'Ajuntament treballem intensament perquè tot estigui a punt per a aquest diumenge, i els comicis puguin celebrar-se amb total normalitat i sense cap mena d'incidència, sempre prioritzant la salut tant dels membres de les meses com dels votants.

Amb el propòsit de frenar la propagació del Covid-19 i evitar les aglomeracions de persones, durant la jornada electoral s’organitzaran les cues i els accessos d’entrada i sortida d’ambdós col·legis electorals, on serà d’obligat compliment les mesures de seguretat sanitàries: distanciament social, mascareta, higiene de mans i ventilació.

En aquest sentit, l’equip multidisciplinari encarregat de preparar i supervisar  tots els preparatius a nivell logístic i administratiu per a les eleccions al Parlament de Catalunya 2021 ha dissenyat un plànol de la ciutat amb els punts de votació corresponents en funció del lloc de residència.

Creiem oportú fer-ne difusió per tal de facilitar que la ciutadania es dirigeixi directament al lloc que li pertoca, i així impedir que arran de possibles errades i confusions es generin cues i agrupacions innecessàries de persones.

Podeu consultar la vostra seu electoral mitjançant l’arxiu que trobareu adjunt.