Del 6 al 20 de setembre continuen les sardanes amb la celebració de la 49a edició de l’Aplec de la Sardana

Del 6 de al 20 de setembre continuaran les sardanes a Santa Coloma de Farners amb la celebració de la 49a edició de l'Aplec de la Sardana, organitzat per l'Agrupació Sardanista Farners en col·laboració amb l'Ajuntament de Santa Coloma.

Així doncs, els tres primers dilluns del mes vinent, a les 21.00 h, hi haurà ballada de sardanes a la plaça Farners, allargant les 'Sardanes d'estiu' dels mesos de juliol i agost. Les tres sessions programades aniran a càrrec de les cobles La Principal d'Olot, el 6 de setembre; La Flama de Farners, el dia 13; i Baix Empordà, el dia 20.

El 49è Aplec de la sardana, que no va poder celebrar-se en el seu moment degut a la crisi sanitària, clourà amb el concert de presentació del disc 'Sardanes d'autors colomencs', editat per l'Agrupació Sardanista Farners. L'actuació musical anirà a càrrec de La Flama de Farners, i tindrà lloc el pròxim 17 d'octubre a l'Auditori Municipal.

Enguany, l'Aplec s'ha hagut d'adaptar a les restriccions derivades de la situació d'excepcionalitat. En aquest sentit, en el marc de les mesures de seguretat i protecció Covid-19, el PROCICAT estableix el següent:

- Sardanes de màxim 25 persones.

- Respectar el distanciament entre rotllanes d'1,5 metres.

- Tothom qui estigui ballant haurà de dur posada la mascareta.

Accediu a més detalls de les actuacions mitjançant el fitxer que trobareu en format d'arxiu adjunt.

Area de govern: