Diada de Sant Jordi a Santa Coloma

La nova seu d'Òmnium La Selva (C/Anselm Clavé, 2) acollirà durant tot el dia activitats infantils com jocs d'idiomes, jocs amb imants, endevinalles, dibuixos per pintar, etc. I a les 7 de la tarda tindrà lloc la inauguració d'aquest espai.


A la biblioteca Joan Vinyoli, els joves explicaran els seus contes entre 2/4 d'11 i les 12 del matí. Aquesta és una activitat organitzada per Farners Solidari, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners i La Salle.


A les 12 del migdia
tindrà lloc la inauguració de l'Espai Vinyoli i de l'exposició "El paisatge com a experiència" a la Casa de la Paraula. A la una, al mateix lloc, hi haurà un concert gratuït de Mirna Vilasís, que presentarà el seu nou disc Espero meravelles basat en poemes de Montserrat Abelló.


A les 5 de la tarda
a la plaça de les Peixateries Velles hi haurà animació infantil, a càrrec de Toni Vives.

I a les 6, el Centre de Dansa D'ART oferirà una mostra de dansa i la lectura del manifest del Dia Internacional de la Dansa.

Els premis del 8è concurs de narració curta Sant Jordi 2016 s'entregaran el dimecres 27 d'abril a 2/4 de 7 de la tarda, a l'Auditori Municipal.
img_2064.jpg