Dilluns vinent s'obrirà el període de votació pels Pressupostos Participatius 2020

Els habitants de Santa Coloma de Farners gaudeixen de la potestat de poder prendre part en les decisions polítiques que es prenen a la ciutat. Un exemple explícit és la iniciativa, ja consolidada en els darrers anys, dels Pressupostos Participatius, que té com a objecte implicar a la ciutadania a l'hora de dur a terme accions per millorar Santa Coloma.

En l'edició d'enguany, els ciutadans i ciutadanes tenen a les seves mans el destí de 115.000 euros, i la seva participació ha quedat palesa en les 188 propostes que s'han rebut en total. D'aquestes, 11 són les que han aconseguit arribar a la fase final, després d'haver superat les fases prèvies del procés participatiu.

Així doncs, el període de votació s'obrirà el pròxim dilluns 25 de novembre i romandrà obert fins al 15 de desembre. Totes les persones que estiguin empadronades a Santa Coloma de Farners i tinguin més de 16 anys podran participar del procés, votant de forma presencial a les urnes que hi haurà ubicades a l'Ajuntament i en diversos emplaçaments de la ciutat, o en línia a través del següent enllaç:

http://scf.cat/microsites/pressupostos-participatius/inici