Educadors/es de primer cicle d’educació infantil de la Selva es troben per compartir experiències

La Casa de la Paraula serà l’espai que acollirà aquesta jornada durant la qual s’exposarà un recull d’experiències de llars d’infants i escoles bressol que s’han dut a terme durant els curs 2012/13 i 2013/14 i que han estat recollides pel Seminari de Llars d’Infants de la zona. Durant la jornada es compartiran 12 experiències de 12 llars de la zona.
“L’espai com a element educatiu”, serà el tema de la conferència inaugural i anirà a càrrec de Paola Soggia, mestra i dissenyadora gràfica, assessora del centres educatius. 
Sota el títol “La fira de tallers”, es presentarà un projecte dels estudiants del CFGS d’educació infantil de l’INS de Santa Coloma, que contempla l’aplicació de diferents possibilitats educatives de cultures diferents a la nostra en forma de tallers participatius adreçats a nens i nenes de 2 anys. 
També es farà una taula rodona que porta per títol ”L’educació entre els 0 i 3 anys... hi creiem?”. Hi Participaran Teresa Garcia, regidora d'Educació de l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners; Maite Miró, tècnica del Servei d'Ordenació Curricular d'Educació Infantil i Primària dels Serveis Centrals del Departament d'Ensenyament a Barcelona; Carme Margarit, professora del CFGS d'Educació Infantil de l'INS de Santa Coloma de Farners, i Maria Dolors Serra, Inspectora d'Educació dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Girona.
La jornada “Compartir experiències” començarà a les 09:00 h i s’allargarà fins a les 14:00 h.