El Centre - Eix de Negoci

 Si esteu interessats en formar part d'El Centre  - Eix de Negoci:


   

  El Centre - Eix de Negoci | Santa Coloma de Farners
  El Centre –Eix de negoci està situat a l’entrada de la capital de la Selva, en un modern edifici de la carretera de Sils, número 39. Està format per espais comuns, despatxos individuals i espais de treball compartit: coworking. En total 25 punts de treball, amb despatxos de lloguer individuals, espai coworking, sala de reunions, aula de formació, zones de descans i cuina-office.
  L’objectiu és que des d’El Centre es pugui crear ocupació i que sigui el lloc de treball d’emprenedors, persones aturades que busquen una sortida professional, empreses que comencen o bé que ja estan consolidades. Des d’El Centre, els usuaris accediran a una imatge professional, a una reducció de despeses (infraestructures, subministraments, despeses corrents...) i sobretot trobaran la interrelació empresarial i la creació de sinergies ideals per a la generació de noves oportunitats de negoci.
  El Centre ofereix serveis de valor afegit per als usuaris i empreses, siguin de la tipologia que siguin, amb l’objectiu que tothom que tingui una idea, un projecte de negoci i/o un negoci ja constituït, considerat de futur, amb viabilitat tècnica i econòmica trobin un suport per consolidar-se i optimitzant els seus recursos. Entre aquests recursos, hi haurà l’accés a sessions de tutoria per a emprenedors impartides per diferents professionals de prestigi.
  Com a espai obert, es treballarà perquè hi haig molt dinamisme, circulació, elements visuals creatius i que sigui un lloc confortable per treballar i per desenvolupar-hi moltes activitats. Des d’El Centre es promou l’ús de serveis comuns per part de les empreses que hi treballen i la domiciliació o utilització puntual dels serveis, per part d’empreses que no hi estiguin ubicades. 
  Els grups o centres de recerca (universitaris i privats) trobaran a El Centre els espais i els serveis per desenvolupar els seus treballs d’investigació que aportin nous productes o nova tecnologia per aplicar a altres sectors industrials. Les anomenades empreses lab o I+D. 
  Igualment, també hi tenen cabuda totes les iniciatives de tasca emprenedora a les escoles de primària, secundària i batxillerat per desenvolupar projectes reals, trobar la primera feina, rebre formació en emprenedoria, participar en intercanvis nacionals o internacionals o la participació en programes transversals.