El Consell Comarcal de la Selva i l’Ajuntament de Santa Coloma impulsen un nou cicle de seminaris de formació per a emprenedors i empreses

El Consell Comarcal de la Selva i l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners impulsen un nou cicle de formacions adreçat a emprenedors i empreses, que començarà aquest mes de setembre i finalitzarà el desembre de 2021.

Les formacions seran en format presencial o en línia, en funció de l'evolució de la situació epidemiològica i les mesures dictaminades per les autoritats competents. En el cas que es duguin a terme de forma presencial, les sessions s'impartiran al Centre Eix de Negoci, i si el context sanitari no ho permet, es realitzaran mitjançant la plataforma Zoom.

L’oferta de formacions inclou tallers d’escriptura, fotografia, xarxes socials, comptabilitat i per aprendre a ser emprenedor, entre altres. Com a complement, també s'han programat tot un seguit de trobades d'empreses.

El cicle començarà el pròxim 15 de setembre amb la sessió 'Aprenent a ser emprenedor', a càrrec de David Alberca. Durant aquest mes també es durà a terme una trobada de productors locals a Riudarenes, el dia 22; i el seminari 'Copywriting', amb Marta Masó el dia 30.

Tothom qui estigui interessat es pot inscriure al correu info@centredenegoci.cat o al telèfon 972 807 100.

Area de govern: