El grup Meraki Ensemble porta la fusió de música amb teatre a Santa Coloma

Meraki, que prové del grec i significa "fer quelcom amb amor i creativitat, posant-hi tota l'ànima", és un grup format per joves que comparteixen la mateixa inquietud per fusionar el món de la música amb altres gèneres artístics, com el teatre i la literatura. En el seu segon espectacle, Cançons de Troia¸ quatre dones de la Ilíada s'expressen a través de la música i la paraula per parlar de la guerra, els homes i les seves màquines de matar. El grup està format per Èlia Casals (flauta), Guillem Tomàs (oboè), Jordi Cornudella (clarinet), Guillem Borràs (fagot), Eura Fortuny (viola), Quim Cornudella (piano) i Clara Manyós (actriu).

Escola Municipal de Música Josep Carbó

Meraki Ensemble és un dels quatre concerts inclosos en el conjunt d'actuacions batejades com ‘Professors a l'Auditori', que han estat escollits pels professors de l'Escola Municipal de Música Josep Carbó de Santa Coloma de Farners i que tenen com a particularitat que en cadascun d'ells intervé algun dels mestres de l'escola.

Aquest concert està inclòs dins la programació musical estable de Santa Coloma es va posar en marxa el 23 de gener amb l'actuació del Quartet Gerhard, i ha continuat amb TriCATsons, Dani Nel·lo, Àniam i Miquel Gil. La programació del cicle es completa amb Mirna Vilasís (23 d'abril), 7 de Cinema (22 de maig) i Sanjosex (25 de juny). Totes les actuacions tindran lloc a l'Auditori a les 9 del vespre, excepte la de Mirna Vilasís, que es farà a la Casa de la Paraula a la 1 del migdia, i que és gratuïta. Els preus de les entrades oscil·len entre els 10 i els 15 euros.

meraki_ensemble.jpg