El Projecte Rossinyol 2013/2014 es tanca amb bones valoracions

Clausura projecte Rossinyol - Santa Coloma de Farners

Des del mes de novembre de l’any passat i fins aquest mes de maig, tres mentors, estudiants de la UDG, i tres mentorats, alumnes de secundaria de la Salle i de l’INS de Santa Coloma, han treballat a través de diverses iniciatives en la integració social, cultural i lingüística dels alumnes participants al projecte. 
Els mentors i mentorats s’han trobat cada setmana i han fet activitats com visitar la ciutat de Girona, anar al cinema, a la bolera, fer patinatge, tallers de cuina, excursions per l’entorn de Santa Coloma i d’altres llocs de la comarca de la Selva com els Estanys de Sils o Arbúcies. També han anat a la platja, una experiència que per a un dels mentors ha representat el seu primer contacte amb el mar. 
Aquest divendres s’ha fet la festa de cloenda del Projecte Rossinyol 2013-2104, al Centre Municipal d’Educació de Santa Coloma. Els mentors han explicat la seva experiència coincidint que en tots els casos ha estat molt positiva. Durant la festa s’ha projectat un vídeo que recollia moments compartits durant aquests mesos d’activitats. 
Les regidores Benestar Social i d’Educació de l’Ajuntament, Carina Planiol i Teresa García, respectivament, han anunciat que després dels resultats satisfactoris d’aquest primer any del programa, l’any vinent es tornarà a repetir amb nous mentors i mentorats.