Els Cantaires de Farners celebren demà la seva festa anual a Farners

Una de les peces més esperades de les caramelles dels Cantaires de Farners és el tradicional Popurri en el que, en clau d’humor, critiquen fets que han ocorregut arreu al llarg de l’any i també a nivell local. Enguany no han faltat les crítiques a la línia de molt alta tensió, MAT, que es vol fer passar per Santa Coloma, la situació econòmica de la piscina coberta o la consulta sobre la independència de Catalunya del proper 9 de novembre, entre d’altres. 

Festa del cor de Farners - Santa Coloma de Farners

Demà, a Farners, hi haurà jocs, sardanes, cantada de caramelles i dinars a l’esplanada de l’ermita. Un dia en el que els veïns i veïnes de Santa Coloma s’afegeixen a la Festa dels Cantaires de Farners, mantenint així el que ja és un dels dies més tradicionals del calendari de festes anual de la capital de la Selva.
Els Cantaires de Farners celebren enguany el seu 111 aniversari. El dia gran dels cantaires serà demà, dimarts de Pasqua, amb la Festa del Cor a Farners. La Festa del Cor a Farners, es va fer per primera vegada l’any 1903, una iniciativa dels Cantaires de Farners que posava punt i final als dies de cantades de caramelles. Amb el pas dels anys, aquesta festa ha anat guanyat seguidors fins al punt que l’Ajuntament de Santa Coloma va declarar aquesta diada com a festa local.