Entra en funcionament l’aparcament del carrer de les Argiles

"Les obres de reurbanització, amb plataforma única, als carrers del centre de Santa Coloma comporten l'anul·lació de places d'aparcament. Això ens ha passat amb el carrer del Prat i també amb altres punts de la ciutat", explica Ricard Pujol, regidor d'Urbanisme, que assenyala que des de l'Ajuntament es treballa per resoldre aquesta mancança mitjançant l'establiment de convenis de cessió amb propietaris que tenen terrenys sense utilitat, per convertir-los en aparcaments públics. "El del carrer de les Argiles ocupa una superfície de 1.023 m2 i es troba en una zona ben situada, propera al centre", comenta Pujol. El nou espai va entrar en funcionament abans de Setmana Santa i està obert tot el dia.

La setmana passada el consistori va tancar un acord amb el propietari d'uns terrenys de 10.000 m2 de superfície, situats sota el geriàtric, prop del carrer Puig Fortí, que també es destinaran a aparcaments. "Hem d'elaborar el projecte i, posteriorment, decidir si hi actuem per trams", destaca el regidor d'Urbanisme, que diu que la intenció és que aquest 2016 ja entri en funcionament una part del nou espai. "Aquest aparcament ens permetrà treure els cotxes de dins del nucli urbà. Per aquest motiu senyalitzarem des d'aquest punt les diferents rutes als llocs d'interès de Santa Coloma, per a què la gent s'hi pugui desplaçar".

El municipi disposarà d'un tercer nou aparcament un cop acabi la reurbanització del carrer del Prat, en uns terrenys situats en aquest vial que ocupen uns 1.100 m2 de superfície. L'Ajuntament va tancar l'acord amb els propietaris l'any 2013, però fins ara no s'havia vist la necessitat de posar-lo en funcionament.

aparcament_x_web.jpg