Exposició de dones artistes colomenques

El dijous 9 de març, dins dels actes de celebració del Dia internacional de les Dones (8 de març), es va inaugurar a la Casa de la Paraula una exposició de pintures de dones de Santa Coloma, que es podrà visitar fins al 23 d'abril.

Aplega una selecció de peces representatives dels temes, tècniques i formats més habituals entre els artistes amateurs, que tot i la seva diversitat, en conjunt, són un reflex fidel de l’estima per l’art de molts creadors no professionals. Les participants a l’exposició tenen o bé una formació autodidacta o bé han assistit a cursos i tallers de dibuix i pintura tutoritzats per artistes consolidats. L’exposició inclou també obra de creadores de formació acadèmica.

Hi participen Gemma Negre, Maria Fontbona, Mireia Luján, Rosa Alsina, Carme Bosch, Maria Teresa Laguarda, Maria Teresa Canals, Carme Aleixandri, Maria del Carme Torrent, Mercè Masó, Montse Coll, Paquita Muñoz, Maria Àngels González, Loli Amaya, Carme Rodríguez, Eva Masllorens i Montserrat Montoliu i Maria Pou.

 

 

Equipament: