Festa Major de Santa Coloma de Farners 2021

La festa major de Santa Coloma de Farners comença el dijous 23 de setembre i la programació finalitza el diumenge 26. La Colla Gegantera de Santa Coloma, la Faràndula Colomenca i el seu bestiari (Mulassa i Àliga), el concert de Buhos, les sardanes amb la cobla Costa Brava, Doctor Prats o Los 80 Principales són algunes de les propostes que conformen l’agenda del programa de la festa major del municipi.
 
DIJOUS 23 DE SETEMBRE
A la tarda, hi haurà cercavila amb capgrossos i gegants, a càrrec de la colla Gegantera de Santa Coloma, presentació de la novel·la El fiord de la Chriss Whitt a la Biblioteca J. Vinyoli, i a les 19:30h de la tarda es portarà a terme la lectura del pregó de Festa Major, que aquest any anirà a càrrec del CAP, la Policia Local i Protecció Civil. Després tindrem Cercavila de l’Àliga i de la Mulassa de Santa Coloma amb la Faràndula Colomenca amenitzada per l’Escola municipal de música Josep Carbó i la Xaranga Damm-er. La nit finalitzarà amb el concert de Buhos.
 
DIVENDRES 24 DE SETEMBRE
Iniciem el segon dia de festa major amb la gimcana juvenil, a les 10:30h a la residència geriàtrica Sant Salvador d’Horta visita de la colla Gegantera de Santa Coloma. A mig matí, missa solemne acompanyada per la cobla Costa Brava. I a l’auditori, es farà l’obra de teatre El Trencanous. A les 13h a la plaça de Farners tindrem les sardanes amb la cobla Costa Brava a la plaça de Farners, i inauguració de l’exposició de dibuixos i escultures de la Glòria Morera a la Casa de la Paraula. A la tarda, pista d’aigua Diversils per a petits i grans, cercavila de gegants i capgrossos amb la colla Gegantera de Santa Coloma, concert infantil amb Tres Quarts de Quinze, concert amb l’orquestra Costa Brava, i tanca la nit el ball amb l’orquestra Costa Brava al pavelló de la Nòria i el concert de Doctor Prats al recinte dels concerts.
 
DISSABTE 25 DE SETEMBRE
El tercer dia, a primera hora del matí la XX Trobada de clàssics a la plaça del 1r Octubre, a les 12h concert infantil i familiar amb Superherois de Pop per Xics al recinte dels concerts, sardanes amb la cobla Montgrins, inauguració de l’exposició Palau Ferré i Martí-Sabé. Diàleg escultòric. A les 18h de la tarda Trobada gegantera i cercavila amb la colla gegantera de Riudarenes, amenitzat per la Xaranga Damm-er. A les 22h ball amb l’orquestra Montgrins al pavelló de la Nòria. I també hi haurà concert amb Los 80 Principales al recinte de concert a les 22h.
 
DIUMENGE 26 DE SETEMBRE
El darrer dia de festa major, a les 11:30h concert infantil i familiar amb Reggae per Xics, a les 12h sardanes amb la cobla la Principal de la Bisbal, concert de l’Escola municipal de música Josep Carbó. A la tarda, actuació i castells amb la colla castellera els Guillats de la Selva. A les 18h al pavelló de la Nòria concert amb l’orquestra Principal de la Bisbal i tot seguit fi de festa a les 19h amb l’actuació de la Faràndula Colomenca amenitzada per l’Escola municipal de música Josep Carbó i la Xaranga Damm-er a la plaça Farners.
 

Les entrades dels concerts de la Festa Major es posaran a la venda a partir del 15. Aclarir això sí, que els dies 15, 16 i 17 de setembre les entrades només les podran adquirir els ciutadans de Santa Coloma de Farners.
Les entrades es podran adquirir a CODETICKET i/ o a la Casa de la Paraula.

 
Bona Festa Major!
Us hi esperem!
 
Area de govern: