I Start ART

Es tracta d'un espai de treball en xarxa en el qual emprenedors dels àmbits artístic, creatiu i artesanal de la comarca de la Selva donaran a conèixer els seus productes i serveis. La iniciativa té com a objectiu crear treball en xarxa i afavorir col·laboracions.

Participants 1a Mostra de caràcters creatius Start Art

1. Sandra Ollé i Lourdes Combis - Setdecartró (de Setdedisseny)
Joguines de cartró amb dissenys simples i originals, que permeten als nens i nenes jugar imaginant i creant les seves pròpies històries. Casetes, teatrets, titelles, capgrossos...


2. Llorenç Bové i Raul Boada - Ticumiku
Ticumiku és una empresa dedicada a la fabricació, venda i distribució online de taules de llum. Un món pensat per a la diversió i l'aprenentatge dels més petits. Activitats, accessoris i joguines de fusta complementen la oferta lúdica i, a la vegada, educativa, amb l'experiència al voltant les taules de llum.
http://www.ticumiku.com/

3. Oriol Mas - Oriolplant
Presentarem a la mostra un jardí vertical i un quadre vegetal efímer

4. Tonyi Mateos - Poivre Et Sel
Fotògrafa de professió. Al 2012 vaig crear la marca Poivre et Sel dedicada a l'Scrapbooking. Sóc tallerista i artesana amb tot el material d'scrap. Al desembre del 2015 trec al mercat la meva 1a. Col•lecció de Xapes tant per a scrapbook com per a empreses i events. Des de llavors he creat tot un catàleg amb xapes boniques sota l'eslògan "Vés a la moda, vesteix una xapa". Em podeu seguir al meu blog on exposo tot el meu treball i a les xarxes socials (instagram i facebook).
http://poivre-etsel.blogspot.com.es/


5. Àngels Pando - Emocions

Dirigeixo Emocions, centre de teràpies i botiga artesanal. A la mostra presentaré com gestionar emocions que ens afecten al dia a dia, i qui vulgui podrà provar una de les tècniques que aplico a la consulta; a més, dos dels productes artesanals els podran mirar, és veure com es realitzen i inclòs fer-ho ells mateixos.
https://www.facebook.com/Emocions-Centre-de-terapies-i-botiga-artesanal-584997084952803/

6. Marcos Bravo - Solei bikes
Sóc Marcos Bravo i el meu projecte es diu Solei bikes. Faig bicicletes d'acer artesanes i a mida; també complements com parilles per portar equipatge. Faig que la bicicleta s'adapti el màxim a l'usuari, tant a nivell de mides com a nivell estètic. A la recerca de la perfecció tècnica i la màxima bellesa. Cada bicicleta és única i irrepetible. Creant una fusió entre l'usuari i la bicicleta, i d'aquesta manera el simple fet d'anar en bicicleta es transforma en tota una experiència gratificant i meravellosa.

7. Munay Festival
De cares al dia 1 la idea és començar amb un petit concert de guitarra acústica i poesia, i després fer una sessió de Dj de musica electrònica i musica orgànica per mostrar les 2 cares del festival que estem organitzant, potser portem també un projecte de tecnologia experimental amb electromagnetisme aplicat a sintetitzadors.
El projecte que presentarem es el Munay Festival, un festival de musica i art on hi haurà diverses activitats com: mercat d'artesania local i art alternatiu, mostres de tecnologia experimental, menjar ecològic i estands d'alimentació per al públic, un escenari de musica electrònica i concerts i un chillout amb tallers de conscienciació activa, teatre, ioga, meditacions, films, musica orgànica i experimental...


8. David Sánchez Leon - D S León

Dóna forma a la seva obra utilitzant diferents tècniques que han estat perfeccionades al llarg dels anys. El seu projecte principal, el qual queda reflectit en tota la seva obra, és una reflexió sobre la humanitat, els seus actes quotidians i el desenvolupament en el seu entorn. Compta amb diversos treballs en col·leccions privades, repartits per tres continents.

http://www.dsleon.com/


9. Iván Soler - Sabó per netejar pintura de les mans
Fabriquem sabó per netejar la pintura de les mans, sense dissolvents i amb un pH neutre...
També fem un desincrustant de calç amb pH neutre que no malmet superfícies delicades.

 

10. Jaume Costa - Disis Disseny
Disis Disseny és un estudi creatiu on es barregen múltiples disciplines a l'entorn del disseny gràfic, disseny industrial i fotografia. La unió de la creativitat amb els coneixements tècnics ens permet donar solucions diferents i ajustades a cada projecte.
Material de l'exposició:
Portaré una mostra de projectes de disseny, fotografies, albums fotogràfics d'autor, papiroflèxia, estris de lightpainting, i en general, diferents mostres que mostrin el ventall de disciplines a què em dedico.
http://www.disisdisseny.com/


11. Sandra Quilez - Nquart Cuir
Nquart Cuir va néixer al 2008; Som una empresa artesana que treballem el cuir. "Artesania en cuir amb identitat"
http://nquart.com/


12. Gemma Isal - La Fotocoach
Sóc fotògraf de família. El meu projecte neix de la importància que té per a mi la fotografia...ja que on no arriba la memòria, arriben les imatges. Gairebé sempre treballo en exteriors buscant localitzacions boniques i portant atrezzo allà on faci falta!!
http://www.fotocoach.cat/


13. Dori Legar i Joan Serrat
Emprenedora de Breda que presentarà una sèrie de mandales, marcs de fotos, centres de taula... fets amb productes del bosc i complements de moda personalitzats. L'acompanyarà en Joan Serrat, també de Breda, amb una exposició de fotografies.

 

14. Lluís Díaz - Technoair (i AimakeupHD)
Som una empresa dedicada a la personalització de qualsevol objecte mitjançant l´aerografia, també estem especialitzats en la formació, venta i desenvolupament de qualsevol pigment dins de l´aerografia, i en aquests moments el nostre punt fort és la del maquillatge amb aerògraf.
A la mostra farem maquillatge amb aerògraf, també portarem diferents superfícies decorades amb aquesta tècnica.

 


15. Jou Ramírez - Cartes catalanes

Presentaré el nostre nou JOC DE CÀLCUL MENTAL, pensat com a material docent per al professorat (especialment de matemàtiques) dels alumnes majors de 9 anys (a partir de 4t de primària, més o menys).
La nostra marca CARTES CATALANES ja ha vingut realitzant diferents productes, tots dibuixats i creats per mi mateix, relacionats, més o menys, amb el món dels jocs de taula populars ( Cartes Catalanes, Oca Catalana, dòmino de l'estelada...) i , en tots ells, hem intentat promoure d'una manera lúdica, novedosa i divertida el foment de la cultura, les tradicions i la història de Catalunya. Recentment hem creat l'Oca Medieval Catalana (on s'expliquen llocs , fets i personatges de la nostra historia medieval) i , també, estem construint un portal online de personalització d'adhesius amb bonics dibuixos d'abast internacional, sota una marca de nova creació.
http://www.cartescatalanes.com/es/

 

16. Aleth Sánchez - La Vegavana (by Vêg-à-Porter)
Som una caravana street food de menjar casolà i vegà. La idea neix de la inquietud de fer arribar a la població un tipus d'alimentació més sostenible a nivell global. Entre les nostres receptes es poden trobar des d'especialitats pròpies a adaptacions d'altres cultures gastronòmiques.
Majoritàriament treballem amb productes ecològics i de proximitat, apostant per aliments integrals per evitar els refinats.
A més a més col•laborem amb la protecció del medi ambient amb un sistema d'envasos de vidre retornables en la majoria dels productes. Pels envasos d'un sol ús fent servir cartró, bambú i fusta, i els nostres coberts són de bambú.


17. Mireia Danés - Cosint idees
Cosint Idees, amb la Mireia Danés al capdavant, és una merceria creativa, on trobaràs producte de primera qualitat de patchwork, costura creativa, ganxet... A més de poder fer-hi tallers o comprar productes únics i personalitzats.
http://cosintidees.blogspot.com.es/


18. Kimo Osuna - Il·lustrador
Il·lustrador i dibuixant. Realitza tot tipus de creacions artístiques al voltant dels còmics, pel·lícules d'animació i espots publicitaris. Especialista en animacions stop motion i grafiter.
http://kimo-osuna.blogspot.com.es/


19. Anna Tornés - Oh! MY STYLE

Som unes professionals amb molta experiència que tenim moltes ganes de posar en pràctica un nou projecte. Des de sempre hem entès que s'ha de transmetre als nostres clients el màxim de benestar de manera integral. Per a nosaltres és vital mimar a la persona i que aquesta, a més d'obtenir un resultat immillorable en imatge, li hàgim pogut aportar relax amb l'ajuda de la cromoteràpia, musicoteràpia, aromateràpia personalitzada.


20. Jordi Feliu i Mireia Montolio - Absorvalia

Fabricació i venda de banyadors, compreses, llençols, pitets... de qualitat i respectuosos amb el medi ambient, especials per a nens que tinguin incontinència.
http://www.absorvalia.cat/es/


21. Jordi Pomar - La Selvaseria
Grup de persones que busquen un projecte compartit al voltant de la cervesa artesana. A més de produir la seva cervesa artesana, ofereixen visites guiades amb tast de productes al mas on fan la producció.
http://www.laselvaseria.com/

 

22. Josep Maria Vallès - Tarpuna
Cooperativa formada per un equip de persones compromeses amb la sostenibilitat, igualtat d'oportunitats i justícia social. Tenen projectes relacionats amb l'agricultura, energia sostenible i tallers de fabricació digitals.
http://tarpunacoop.org/

 

23. Sara Boero - emprenedora
Emprenedora que té un projecte de jocs infantils. Presentarà un joc on s'aprofita la força centrífuga i es juga amb els colors i altres.

 

24. Pol Ribas - esPCializados - estudiant IES Santa Coloma de Farners
Fundador d'EsPCializados, un mitjà de comunicació online sobre tecnologia mòbil referent. Apassionat de la tecnologia, juntament amb el seu equip escriuen diàriament contingut de qualitat sobre Android, Apple, aplicacions, jocs, smartphones, etc. També és estudiant de l'IES Santa Coloma de Farners.
http://www.espcializados.es/

cartell_i_mostrastartart.jpg