Ja tenim aquí la 13a edició del Concurs de Narració Curta de Sant Jordi 2021

Com cada any, la regidoria d'Educació organitza el Concurs Literari de Narració Curta de Sant Jordi, que enguany arriba a la 13a edició. La participació és oberta a totes aquelles persones que tinguin més de 18 anys (Categoria F).

Els i les participants només podran presentar una única narració, i aquesta no podrà superar les 200 paraules, incloent-hi el títol. Les obres que superin aquesta extensió seran excloses del procés.

Pel que fa a la presentació dels treballs, es poden presentar al registre d'entrada de l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners en dies hàbils (de dilluns a divendres, de 09.00 a 14.00 h) o a través de l'Oficina Electrònica del web municipal (E-TRAM), juntament amb la instància genèrica o sol·licitud.

El termini per fer entrega de les narracions comença a partir de demà dimecres 17 de febrer i finalitza el pròxim 9 d'abril. El veredicte final, que serà emès per un jurat format per persones qualificades vinculades al món de la cultura i l'educació, es farà públic el dia 12 de maig, així com el lliurament de premis.

Les persones participants optaran a dos premis:

- Millor narració: 400 €.

- Millor narració local: 200 €.

Descarregueu-vos les bases del concurs i el model d'instància genèrica mitjançant els fitxers que trobareu adjunts. Si teniu qualsevol dubte podeu contactar amb el Centre Municipal d'Educació trucant al 972 842 365 o enviant un correu electrònic a l'adreça 'cme@scf.cat'.