L’Ajuntament de Santa Coloma de Farners aprova una dotació de 60.000 € d’ajuts per a empreses i autònoms

En el Ple ordinari del mes anterior, celebrat per via telemàtica el passat dilluns 15 de juny, l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners va aprovar una línia d’ajuts de 60.000 €, que aniran destinats a empreses i autònoms de la ciutat per a pal·liar i fer front als efectes econòmics de la crisi sanitària desencadenada per la pandèmia del Covid-19.

L’Ajuntament considera que ha de contribuir a minimitzar l’impacte econòmic del territori, executant una política que fomenti l’ocupació i buscant tots els recursos que tingui al seu abast per fer-ho i aconseguir-ho.

Aquestes mesures de suport engegades pel consistori colomenc, que es poden demanar des d’aquest mes de juliol fins al pròxim 30 de setembre, consisteixen en 200 € per a cada persona autònoma que, a causa de la situació d’excepcionalitat, s’hagi quedat sense poder exercir la seva professió, i 250 € per a empreses, sempre que s’hagin vist afectades pel tancament des del dia en què es va decretar l’estat d’alarma, o bé que puguin demostrar que, durant els mesos de març i abril, van facturar un 20% menys que en el mateix període de 2019.

Les sol·licituds es presentaran únicament de forma telemàtica a través de la seu electrònica d’aquest Ajuntament, en el tràmit previst a l’efecte. A les bases reguladores trobareu tota la informació sobre aquesta nova dotació d'ajuts. Podeu consultar-les a través de l'arxiu que trobareu adjunt.

També teniu adjuntada la documentació a emplenar necessària per a poder sol·licitar l'ajuda econòmica: El model de declaració responsable i la justificació de la despesa.