L’Ajuntament de Santa Coloma de Farners projecta construir una nova piscina exterior

Zona esportiva | Santa Coloma de Farners

El nou equipament, que es projecta construir en dues fases, amb càrregues pressupostàries als exercicis 2015 i 2016, ha de substituir l’actual piscina municipal descoberta, que amb més de 30 anys de vida, fa temps que ha quedat obsoleta. La piscina descoberta actual està situada al costat del camp municipal d’esports i del pavelló poliesportiu de la Nòria.
El nou equipament que es projecta estarà al costat del pavelló dels Saioners i de la piscina coberta. Segons els projecte redactat per l’equip Pallejà-León Arquitectes SLP, la nova piscina exterior tindrà un diàmetre de 23 metres i una gran zona de solàrium.
Per altre part, en el mateix ple extraordinari que es va fer anit, es va aprovar el canvi de destí d’una subvenció de 85.000 € del PUOSC, que era per adequar l’actual piscina descoberta. Aquesta actuació tenia un pressupost d’execució de 355.495 €. Ara, la subvenció es destinarà a la construcció de la nova piscina descoberta, que es vol fer en dues fases. A més, s’ha demanat a la Diputació de Girona, una subvenció de 170.000 € per a la nova actuació.