L’Ajuntament de Santa Coloma de Farners se suma a la campanya general de recaptació de fons del ‘Mulla’t’

El pròxim diumenge 12 de juliol tindrà lloc el 'Mulla't per l'Esclerosi Múltiple', una iniciativa solidària impulsada per la Fundació Esclerosi Múltiple que enguany arriba a la seva 27a edició. Com sempre, la recaptació obtinguda anirà destinada a millorar la qualitat de vida de les 9.000 persones amb Esclerosi Múltiple que hi ha a Catalunya.

Val a dir, que el 'Mulla't' d'aquest 2020 a Santa Coloma de Farners serà diferent envers altres anys. A causa de la situació d'excepcionalitat sanitària arran de la pandèmia de Covid-19, la Piscina Municipal La Nòria no acollirà l'acte presencial, on les remullades voluntàries formaven part de l'ordre principal de la jornada.

Tot i això, des de l'Ajuntament volem seguir aportant el nostre granet de sorra per no posar fre a la lluita contra aquesta malaltia. En aquest sentit, el consistori se suma a la campanya general per recaptar fons mitjançant la venda d’articles de 'merchandising' del 'Mulla't', tots ells dissenyats per la il·lustradora Mariona Tolosa Sisteré.

Volem fer una crida a la col·laboració ciutadana, perquè en temps de Coronavirus, no podem oblidar-nos d'aquesta greu patologia. Ajudeu-nos a superar el repte i avantatjar la recaptació que ens hem marcat com a objectiu (350 €).

Podeu accedir a la nostra botiga virtual a través del següent enllaç:

https://www.mullat.cat/repte?id=santacolomadefarners