L’Ajuntament registra la marca “Festa Concurs de la Ratafia de Santa Coloma de Farners”

L’objectiu és fomentar la producció i comercialització local del licors de ratafia i altres productes relacionats amb ratafia i, al seu torn, promocionar el municipi de Santa Coloma de Farners. L’ús de la marca es cedirà a les persones que ho sol·licitin i compleixin amb els requisits del reglament. 
La finalitat de la marca “Festa Concurs de la Ratafia de Santa Coloma de Farners”, és informar al consumidor sobre la producció local de productes de ratafia, distingir en el mercat els productes de ratafia elaborats a Santa Coloma, fomentar la producció local de ratafia i de productes de ratafia i impulsar el comerç local. 
El proper mes de novembre se celebrarà La 33a Festa Concurs de la Ratafia de Santa Coloma de Farners, que ha esdevingut la festa més popular de les que s’organitzen a la ciutat. Tant l’Ajuntament com la Confraria de la Ratafia (organitzadors de la festa), han treballat i treballen any rere any per millorar-la i completar-la amb noves iniciatives, convertint-la en un referent arreu.
L’essència, la cultura i la màgia de la ratafia es concentren a Santa Coloma de Farners no només durant la Festa Concurs de la Ratafia, sinó que aquests elements hi són presents al llarg de l’any.