La 8a edició del Festival Domini Màgic de Poesia de Santa Coloma de Farners, del 16 al 19 de setembre

Del 16 al 19 de setembre, Santa Coloma de Farners acollirà una nova edició del Festival Domini Màgic de Poesia, coorganitzat per l'Ajuntament de Santa Coloma i la Càtedra Joan Vinyoli de Poesia Contemporània. La inauguració serà divendres 17 de setembre, a les 18.00 h, a la Casa de la Paraula.


Enguany serà la 8a edició del festival, que arriba repleta d'activitats on la lírica i la poesia formaran part de l'ordre del dia. Durant quatre dies, Santa Coloma esdevindrà la capital de la poesia, on les tendències creatives de la poesia catalana més contemporània confluiran en un espai únic.


El festival, dissenyat per ser un espai de diàleg amb la poesia contemporània, presenta una programació de nivell apta per satisfer a públics de totes les edats. En aquest sentit, la ciutadania podrà gaudir des de recitals de poesia, actuacions musicals i itineraris poètics, fins a visites guiades i taules rodones. Les activitats tindran lloc en diversos espais de la ciutat, com el parc de Sant Salvador, la Casa de la Paraula, l'Auditori i l'Arxiu Comarcal.


Entre altres, la programació inclou l'actuació musical de Ferran Palau, les entrades del qual ja es poden adquirir al web www.culturascf; el recital 'I qui, què sóc, no ho veieu? Miralls i diàlegs amb Felícia Fuster', amb Mireia Vidal-Conte i Joan Duran; i el recital de poesia a tres veus a càrrec de Glòria Coll Domingo, Maria Josep Escrivà i Josep Maria Fonalleras.
Accediu a tota la informació i al programa d'activitats mitjançant el següent enllaç:
https://www.culturascf.cat/ca/programacio/c/2348-viii-festival-domini-magic-de-poesia.html