La Consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, ha inaugurat aquesta tarda les Trobades Pedagògiques 2013

L’objectiu de les jornades és compartir i posar en comú experiències que es realitzen a les escoles selvatanes, amb la intenció de visibilitzar les activitats, projectes, experiències que s’hi fan, experiències amb un gran valor pedagògic i humà. 
La conferència inaugural, que s’ha fet aquesta tarda a l’Auditori Municipal, s’ha presentat sota el títol: “Sóc mestre/a o faig de mestre/a?” a càrrec de Neli Zaitegui, professora, directora, inspectora, coordinadora de programes d'innovació i, actualment, escriptora.
Tot seguit, ha tingut lloc la taula rodona: “L'escola, marca blanca?” que ha anat a càrrec d’Albert Bayot, director dels Serveis Territorials del DEG a Girona; Carles Capdevila, periodista català, actual director del diari ARA; Ramon Casadevall, doctor en Pedagogia, mestre de primària i secundària, professor del Departament de Pedagogia de la UDG. Ha moderat la taula Xavier Besalú, mestre, pedagog i professor de la UdG.
Les TP13 seguiran durant tot demà, en diversos espais formatius simultanis de Santa Coloma de Farners, amb temàtiques molt variades: recursos, TIC, seguretat en l’ús d’internet a l’aula i educació per a la mobilitat segura, experiències d'ensenyament–aprenentatge de llengua, matemàtiques, expressió plàstica i musical, educació física, llengua anglesa, pràctiques psicoeducatives o l’educació emocional.
Santa Coloma de Farners - Trobades Pedagògiques 2013 - Irene Rigau - Auditori  Santa Coloma de Farners - Trobades Pedagògiques 2013 - Irene Rigau - Auditori 

Fotos: La Selva Comunica