La Fira del Pa amb Tomàquet s’obre per primer cop a tot el sector carnisser

Com cada any hi haurà botifarres, llom, embotits, etc., de la zona, que el sector oferirà a preus més econòmics que en anteriors edicions. Durant tot el dia es podran degustar embotits artesans i carns a la brasa, amanides, mongetes i pa, tots ells productes d'una desena de carnisseries, quatre fleques i dues verduleries de Santa Coloma de Farners, a preus populars. Com en cada edició caldrà adquirir a la carpa tants tiquets com es vulgui en funció del què es pretengui menjar, i bescanviar-los en una altra carpa, on es podrà obtenir el menjar a mode de self-service. Els tiquets inclouen plats, gots, coberts i tovallons. El pa natural continuarà predominat, tot i que aquest any, els flequers de Santa Coloma n'oferiran també d'espelta i de cereals.


Activitats per a tota la família

Aquesta edició de la fira proposa un programa d'activitats per a tots els gustos i edats. S'iniciarà amb la 1a Cursa de muntanya, a les 9 del matí, i amb la marxa popular del Pa amb Tomàquet, a un quart de 10. Les inscripcions s'han de fer a la pàgina web www.runedia.com  o el mateix diumenge, i els dorsals per a totes dues activitats es podran recollir el mateix dia a partir de dos quarts de 8 del matí, al recinte de la fira. De les 10 del matí fins a la 1 del migdia, i de les 4 a les 6 de la tarda, es podran fer passejades amb ponis del Club Hípic "Natura a cavall", i hi haurà un festival de castells inflables amb rocòdrom, tobogan i toro mecànic, del parc infantil Boti Boti. 

L'escola Municipal de Música Josep Carbó oferirà dos concerts de combos: a un quart de 12 del matí i a dos quarts de 4 de la tarda. A les 6 de la tarda, tindrà lloc un espectacle d'animació infantil, Les danses estrambòtiques, de la companyia Els Trambòtics. En cas de pluja, l'activitat es farà al poliesportiu de La Nòria. La jornada es clourà a les 7 de la tarda amb una cantada d'havaneres a càrrec del grup Voramar. 

La Fira de Pa amb Tomàquet l'organitza l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners i aquest any comptarà amb l'ajuda de l'entitat SALiJ3 en les tasques d'organització, durant tota la jornada.
img_2556.jpg