La II Jornada Esportiva Selva I se celebrarà aquest divendres 15 d'abril

Sota el lema 'Una jornada per jugar i empatar', el grup de treball de mestres d'educació física de la zona ha organitzat una quarantena d'activitats com waterpolo, escalada, excursionisme, orientació, atletisme, esgrima, ioga, judo i gimnàstica rítmica, entre moltes altres, que tindran lloc de les 10 del matí a les 4 de la tarda. El Centre de Recursos Pedagògics Selva I és l'encarregat d'organitzar la Jornada Esportiva, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners, el Consell Comarcal de la Selva i la Diputació de Girona, entre d'altres.


Els estudiants, que pertanyen a les escoles d'Amer, Anglès, Arbúcies, Bonmatí, Breda, Caldes de Malavella, la Cellera de Ter, Hostalric, Osor, Riells i Viabrea, Riudarenes, Riudellots de la Selva, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Hilari Sacalm, Santa Coloma de Farners, Sils i Vilobí, realitzaran tres activitats (dues al matí i una a la tarda) que han hagut d'escollir prèviament.

La jornada es va iniciar el dijous dia 7 amb una conferència de la corredora de muntanya Núria Picas, escollida com a millor esportista catalana del 2015, que va dirigida a tota la comunitat educativa. En aquesta xerrada la guanyadora de l'Ultra Trail World Tour 2015 va repassar la seva trajectòria, que l'ha portat a ser considerada com una de les millors atletes de trail running del món. 

jornada_esportiva.jpg