La piscina coberta obrirà parcialment el diumenge 27

En la construcció de la piscina coberta de Santa Coloma de Farners, inaugurada el 2010, es va utilitzar un material experimental en la superfície de recobriment tant del vas gran com del petit. Aquest material no ha donat el resultat esperat i per aquest motiu l'empresa subministradora ha procedit a la seva substitució, sense cap cost per al municipi.

En un principi les obres tenien una durada prevista de 20 dies. La piscina es va tancar al públic el dissabte 5 de desembre, a les 3 de la tarda, i s'havia de reobrir completament el diumenge 27 de desembre a les 9 del matí. Quan van començar els treballs, però, van aparèixer diversos desperfectes que han obligat a allargar les actuacions al vas gran.

La retirada de la capa de pintura de poliuretà va posar de manifest afectacions tant a la xapa com als difusors, i s'han hagut de fer actuacions addicionals que no estaven previstes i que van a càrrec de l'empresa subministradora. La piscina petita i la zona d'spa s'ha acabat en el termini previst, però les obres de la piscina gran no estaran enllestides fins el diumenge 3 de gener, així que no s'hi podrà accedir a aquest espai fins el dilluns 4, a les 7 del matí.

Mentre duren les obres, l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners ha arribat a un acord amb el de Cassà de la Selva perquè els nedadors del Club Natació Farners puguin utilitzar la piscina d'aquest municipi.

L'empresa concessionària de la piscina ha ofert promocions i activitats per compensar els usuaris que s'han vist afectats pel tancament de la zona d'aigües.

obres_piscina_x_web.jpg