La Piscina Municipal obrirà de l’1 de juliol fins a l'11 de setembre

A partir del pròxim dimecres 1 de juliol, la Piscina Municipal de Santa Coloma de Farners obrirà les seves instal·lacions al públic, d'11.00 a 15.00 h en horari de matins, i de 15.00 a 19.00 h a les tardes. D'aquesta manera, es dóna el tret de sortida a la temporada d'estiu d'aquest 2020, que enguany serà fins a l'11 de setembre.

L'obertura de l'equipament estarà plenament marcada per la implementació d'una normativa d'usabilitat i accessibilitat en sintonia amb les mesures de seguretat decretades per les autoritats competents, que estableixen un nou protocol per a la utilització de les piscines públiques.

Aquestes normes de seguretat dictaminen un aforament limitat, que en el cas de la piscina, serà del 50% del total de la seva capacitat. En aquest sentit, l'accés d'usuaris es realitzarà respectant aquesta limitació, assegurant així una distància física interpersonal de seguretat d'1,5 metres, amb l'equivalent a un espai de seguretat de 2,5 m² per persona.

Pel que fa als preus de les entrades, s'han establert dues franges d'edat: de 3 a 14 anys (2,14 €), i els majors de 14 anys (4,99 €). Cal destacar que, a partir del 17 de juliol, s'aplicarà la nova tarifa de mitja jornada amb un 50% de reducció en el cost de l'entrada.

Els menors de 14 anys hauran d'anar acompanyats d'un adult, que serà l'encarregat de supervisar la seva estada a les instal·lacions. A causa de les condicions d'obertura arran de la pandèmia, aquest any no hi haurà els abonaments d'estiu.

Per tal de poder accedir a la Piscina Municipal serà obligatori l'ús de mascareta, sempre que no es pugui mantenir la distància de seguretat entre els usuaris. A més a més, tothom haurà de reforçar la higiene de mans mitjançant el rentat freqüent amb aigua, sabó i els gels hidroalcohòlics.

Area de govern: 
Equipament: