La revista Ressò concedeix el premi la Falç a l’Any Vinyoli

La capital de la Selva va obrir l’Any Vinyoli amb el 1r Festival Domini Màgic de Poesia en el que durant tres dies es va parlar, recitar, cantar i recordar al poeta Joan Vinyoli que en la seva adolescència va passar els estius a Santa Coloma, unes èpoques en les que el contacte amb la natura colomenca va representar la seva descoberta de la poesia. Des de llavors i fins ara han estat nombroses les activitats que s’han organitzat des de l’Ajuntament de Santa Coloma, des de la Càtedra Joan Vinyoli (amb seu a Santa Coloma) i des de la Institució de les Lletres Catalanes per tal de retre homenatge a aquest poeta en l’any del centenari del seu naixement. Aquest mes de desembre s’ha fet, a la Casa de la Paraula i a l’Auditori Municipal de Santa Coloma, el II Simposi Internacional Joan Vinyoli.
Per altre part, la Revista Ressò ha volgut reconèixer la dedicació i la constància de Maria Farrés, que ha treballat bona part de la seva vida fent de llevadora. Són molts els colomencs i colomenques que han arribat al món de la mà de Maria Farrés. 
La setena edició dels premis la Falç, ha comptat amb la participació del president del Consell Nacional de Solidaritat, Alfons López Tena, que ha obert l’acte amb una xerrada sobre el tema: Independència? Posem-li la data"