L'Agència Tributària de Catalunya de Santa Coloma obrirà al setembre

Aquest dijous, 23 de febrer, l'alcalde de Santa Coloma de Farners, Joan Martí, ha rebut la visita del secretari d'Hisenda de la Generalitat de Catalunya, Lluís Salvadó, per parlar del nou model d'implantació territorial de l'Agència Tributària de Catalunya (ATC). 
 
Santa Coloma comptarà amb una de les 15 oficines territorials que l'ATC obrirà aquest 2017 i que se sumaran a les quate delegacions que ja hi ha a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona. L'oficina, que obrirà portes a principis de setembre, estarà ubicada a un local de 450m2 a la carretera de Sils, a l'alçada del supermercat Mercadona. Comptarà amb una plantilla de 10 professionals i donarà servei a tota la comarca.
 
A banda de Santa Coloma, s'obriran oficines de l'ATC a: Barcelona, Terrassa, Sabadell, Granollers, Sant Feliu de Llobregat, Vilafranca del Penedès, Tortosa, Mataró, Manresa, la Bisbal d'Empordà, Vic, Figueres, Reus i la Seu d'Urgell.
 
Després de la visita, el secretari d'Hisenda s'ha reunit amb una dotzena de professionals de les oficines del Registre de la Propietat de Santa Coloma i de Lloret de Mar, que a partir del mes de setembre formaran part de l'ATC de Santa Coloma. Els treballadors s'han interessat per quin serà el mecanisme d'obertura de l'ATC, pel procés de selecció dels professionals interins i per les condicions que se'ls hi oferirà. Salvadó ha mantingut aquest tipus de reunions a totes les localitats on s'hi emplaçarà una nova oficina de l'ATC.