L'Ajuntament de Santa Coloma de Farners firma un conveni de col·laboració amb l'Obra Social La Caixa i Caixabank

El passat dijous va tenir lloc a l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners la signatura del conveni de col·laboració entre el mateix consistori, l'Obra Social La Caixa i Caixabank. L'objectiu d'aquesta aliança de caràcter cooperatiu és pal·liar les necessitats econòmiques desencadenades per la situació d'excepcionalitat derivada de la pandèmia del Covid-19.

La mostra explícita del compromís entre l'administració colomenca i ambdues societats es va tancar amb la firma de l'acord, que va tenir com a protagonistes l'alcaldessa de la ciutat, Susagna Riera, i el director de Banca i Institucions de CaixaBank, Ivan Tibau. A l'acte també hi van ser presents la regidora de Salut i Gent Gran, Gemma Coll, i la directora de la Residència Geriàtrica Sant Salvador d'Horta, Marta Triadó.

Amb aquest pacte, es pretén reduir els efectes que la crisi sanitària ha provocat en el nostre entorn més proper. Aquesta col·laboració econòmica ens ajudarà a continuar desenvolupant el servei de protecció necessari que mereix la ciutadania.