Les Eleccions del 14F transcorren amb total normalitat i sense incidències

Aquest passat diumenge els pavellons de la Nòria i dels Saioners han acollit la celebració de les Eleccions del 14F al Parlament de Catalunya. La jornada electoral s'ha desenvolupat amb total normalitat, i la ciutadania de Santa Coloma de Farners ha pogut exercir el seu dret a vot d'una forma segura i amb totes les garanties sanitàries.

Un total de 4.510 veïns i veïnes s'han desplaçat a ambdues seus per participar del procés electoral. La participació en els comicis ha estat del 52,52%, molt inferior al 82,89% que es va registrar l'any 2017. A la ciutat, l'opció majoritària ha estat Junts per Catalunya amb un 42,48% dels vots, seguit d'Esquerra Republicana amb 22,16%. Podeu accedir a més informació sobre els resultats finals a través del següent enllaç:

https://resultats.parlament2021.cat/resultados/796/catalunya/girona/santa-coloma-de-farners

Des del consistori hem estat treballant de valent aquests darrers dies per fer del dret a votar un dret segur. I podem dir que ho hem aconseguit, tot gràcies a la bona conducta i al comportament exemplar de tothom, i a la feina que hi ha al darrere de tot plegat, que s'ha dut a terme d'una forma excel·lent i coordinada entre tots els col·lectius implicats.

Per aquest motiu, volem donar les gràcies a tothom qui ho ha fet possible: Als membres de les Meses Electorals; representants de l'administració i treballadors municipals; equips de neteja; Policia Local, Protecció Civil i Mossos d'Esquadra; i finalment a tots els electors, pels bons hàbits mostrats durant tota la jornada.