Parlem de l'alcohol als centres de secundària

Aquestes darreres setmanes, a Santa Coloma s'han organitzat una sèrie d'activitats amb motiu del Dia Mundial sense Alcohol (15 de novembre).

Els dies 21 i 22 de novembre, amb la col·laboració de Creu Roja i de la Infermera de Salut i Escola del CAP, des de l'Àrea de Joventut hem visitat els joves de l'INS i la Salle per parlar sobre l'alcohol. A l’hora d’esbarjo s'han fet uns tallers per a joves que condueixen a la reflexió sobre l’alcohol, les decisions que prenem quan sortim de festa i si ens deixem influenciar pel grup o no, així com també s'ha parlat dels mites que hi ha entorn l'alcohol. A més a més, amb la biciliquadora de l'Oficina Jove de la Selva hem fet còctels sense alcohol. 

Aquestes activitats s'han fet amb la col·laboració de Creu Roja, la Infermera de salut i escola del CAP de Sta. Coloma i l'Àrea de Joventut. 

La setmana sense alcohol de Santa Coloma de Farners s’emmarca dins la campanya impulsada per la Sotsdirecció General de Drogodependències de l’Agència de Salut Pública de Catalunya  sota el lema: «L’alcohol és responsabilitat de tothom», un lema que convida a reflexionar sobre el paper que tots i totes juguem en la prevenció i sensibilitatzació per reduir el consum i els riscos de l’alcohol.