'Parlem del moment': un nou espai virtual per a compartir com viuen el confinament els joves de Santa Coloma de Farners

L'Àrea de Joventut engega un nou projecte, anomenat 'Parlem del moment', amb la finalitat d'oferir a les persones joves de 14 a 30 anys un espai virtual on poder compartir la seva vivència en aquest moment de confinament.

No es tracta d'un espai per omplir el temps ple d'activitats i nous reptes, sinó de crear un nou canal on els i les joves de Santa Coloma de Farners puguin trobar-se, veure's les cares i compartir. Un espai per ser escoltats/des i poder expressar com estan vivint aquesta situació; quines dificultats estan tenint però també quins aprenentatges n'extreuen.

Aquest espai serà dinamitzat per les dues tècniques de l'Àrea de Joventut. Per a facilitar-ho a nivell logístic, es portarà a terme cada dimecres i dijous segons sectors territorials del municipi tot i que tot/a jove serà benvinguda a qualsevol franja horària.

Així doncs el pròxim dimecres 22 d'abril de 17 a 18.00 h es farà amb els i les joves de la Zona 1 (Can Mallado, Can mestres, Can Camps) i de 18.30 a 19.30 h amb els i les joves de la Zona 2 (Centre del poble, Urb. Carretera Anglès). El dijous 23 de 17 a 18.00 h serà el torn de la Zona 3 (Can xumatra, Zona institut, Urb. Sol ixent, Urb. Can Ferregut), i finalment la Zona 4 (Sta. Coloma Residencial) de 18.30 a 19.30 h.

Els i les joves interessades hauran de connectar-se directament al següent enllaç: https://meet.jit.si/Parlemdelmoment

També us podeu posar en contacte amb l'Àrea de Joventut a través de les xarxes socials (Instagram: @farnersjove; Whatsapp: 626 32 89 72).

Area de govern: