Preinscripció a les Llars d’Infants de Santa Coloma de Farners per al curs 2020-2021

Des de la regidoria d'Educació, us fem arribar tota la informació necessària sobre el procés de preinscripció a les Llars d'Infants de Santa Coloma de Farners: Tabalet i Mainada. A causa de la situació actual d'emergència sanitària per la pandèmia del COVID-19, el procés de preinscripció per al curs 2020-2021 s'ha modificat respecte anys anteriors.

Enguany, les famílies de la ciutat tenen a l'abast dues opcions per formalitzar la preinscripció per l’any vinent. Per un costat, del 8 al 17 de juny, de forma telemàtica a través de l'adreça de correu electrònic: preinscripcio@scf.cat. Per l'altre, del 15 al 17 del mateix mes, presencialment al Centre Municipal d'Educació. Tothom qui opti per aquesta alternativa, prèviament haurà de demanar cita prèvia a través del telèfon 661 588 185.

Aquí us facilitem l'enllaç on trobareu la sol·licitud.

Quan al barem d'adjudicació de places, es donarà prioritat a les famílies que acreditin domicili a la ciutat. Un cop resoltes aquestes sol·licituds, i si queden places vacants, es valoraran les peticions provinents de famílies d'altres municipis.

Pel que fa a l'oferta de places, subjectes a les directrius i/o recomanacions que vagin sorgint del Departament de Salut, El Tabalet ofereix 16 de P0, 24 de P1 i 1 de P2, mentre que La Mainada té disponibles 8 places de P0, 19 de P1 i 15 de P2.

Davant la impossibilitat de realitzar la jornada de portes obertes habitual, us adjuntem l'enllaç del vídeo on podreu obtenir més informació de les dues llars.

https://drive.google.com/file/d/1HgeaBWZHzQZP2Qd61nOiHXiymf6umvVU/view?usp=sharing

També teniu disponible el díptic informatiu a través de l'arxiu que trobareu adjunt.

AttachmentSize
PDF icon diptic_preinscripcions_20-21.pdf4.49 MB