Presentació de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de la ciutat

Des de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Santa Coloma es fan tasques de suport en la realització d’activitats per a la protecció de les persones i béns, dins de l’àmbit territorial del municipi, en actes i iniciatives ciutadanes habituals i en situacions d’emergència.
La presentació oficial de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Santa Coloma de Farners s’ha fet en presència del regidor de Governació, Julio Fidalgo. 
Des de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Santa Coloma es fan tasques de suport en la realització d’activitats per a la protecció de les persones i béns, dins de l’àmbit territorial del municipi, en actes i iniciatives ciutadanes habituals i en situacions d’emergència. La presentació oficial de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Santa Coloma de Farners s’ha fet en presència del regidor de Governació, Julio Fidalgo.

Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 17972 bytes) in /usr/home/scf/www/modules/system/image.gd.inc on line 232