S'han presentat productes relacionats amb la ratafia.
La infusió de ratafía 1842 de la marca Tegust.
La cervesa Porter 1842 que ha estat impulsada per la Confraria de la Ratafia i La Selveseria, amb la col•laboració del Celler de Can Roca. Es tracta d'una cervesa negra porter, de fermentació alta, que s'elabora artesanalment a la Selva amb aigua, malts d'ordi, llúpols i llevats, i amb essència de ratafia feta a partir de la recepta de Rosquellas.
Altres productes inclosos dins la Marca 1842 són els caramels de toffee de Jadel (Olot), la melmelada de figues i ratafia de la Fundació Emys (Riudarenes), la secallona de ratafia de la carnisseria Albert Casadevall (Santa Coloma de Farners) i el pa de ratafia del Forn Corominas (Santa Coloma de Farners).
Com a novetat d'aquest any s'ha elaborat la Ratafia Cirera basada en les receptes de Rosquellas i que completa la tetralogia. Per elaborar aquesta ratafia s'han utilitzat cireres del Subirà.
La tetralogia de la ratafia 1842 es podrà adquirir aquests dies de la Festa.