Presentació del poemari 'El pes' de Roger Vilà, el 10/3 a la Casa de la Paraula

El divendres 10 de març a les 7 de la tarda, la Casa de la Paraula va acollir la presentació del nou llibre de poemes de l'escriptor i filòleg català Roger Vilà Padró, "El pes".

Els arbres, el riu, el camí, les cruïlles, els núvols fugissers generen dubtes, evoquen pors, susciten preguntes. La poesia de Roger Vilà  Padró és acurada i sòbria, al servei de la idea existencial que travessa el llibre: «El sol pes d’una gla / t’esclafarà facis el que facis, / com els segons / que ja han passat en va.» En la contemplació del paisatge exterior, el poeta experimenta el pes feixuc del no-res que només fa suportable el paisatge interior, domèstic i afectiu. El fred i l’obscuritat de l’existència s’esvaeixen en instants diàfans de bellesa i companyia. "El pes"  (Godall Edicions, 2017) és el segon llibre de poemes de Roger Vilà Padró. Abans havia publicat "Tot esperant la riuada" (3i4, 2015) i la novel·la "Marges" (Barcino, 2013).

A més d’escriure, ha pres part en nombroses activitats culturals. A principis dels noranta va ser director i redactor de la Revista de Sentmenat. Posteriorment, va col·laborar amb la revista Ressò, de Santa Coloma de Farners, vila on ha estat un dels organitzadors del cicle Paraules Nocturnes.

Equipament: