Presentació del Projecte Rossinyol 2014/2015

dt. 11.11.2014
La presentació del Projecte Rossinyol es farà el proper divendres 14 de novembre a la capella del Centre Municipal d’Educació, a les 18:00 h. Aquest any hi participen cinc alumnes, dos més que l’any passat.
A partir de la presentació, cinc mentors, estudiants de la UDG, i cinc mentorats, alumnes de secundaria de Santa Coloma, treballaran a través de diverses iniciatives en la integració social, cultural i lingüística dels alumnes participants al projecte.
Els mentors i els mentorats es troben un dia a la setmana i, durant tres hores, fan activitats de caire lúdic, els acompanyen perquè coneguin diferents espais de Santa Coloma, àmbits de lleure o de producció cultural. D’aquesta manera s’afavoreix el seu desenvolupament i es consolida la seva integració social, cultural i lingüística. Per la seva part, els mentors reben formació, se’ls assigna un tutor de la UdG i reben uns diners de butxaca. A més, se’ls dóna un certificat per la formació i per la tasca realitzada i obtenen crèdits de reconeixement o de lliure elecció.

Historial

Altres notícies