Primera programació musical estable a Santa Coloma de Farners

Els encarregats d'inaugurar la Temporada de Música 2016 seran els components del Quartet Gerhard, que actuaran a l'Auditori el dissabte 23 de gener a les 9 del vespre. Lluís Castán (violí), Judit Bardolet (violí), Miquel Jordà (viola) i Jesús Miralles (cello) són els integrants del quartet que ha guanyat els concursos de música de cambra més importants de l'Estat. Altres actuacions destacades en la programació del primer semestre són la del saxofonista barceloní Dani Nel·lo (dissabte 27 de febrer), la del cantautor valencià Miquel Gil (dissabte 26 de març) i la del grup gironí Sanjosex (dissabte 25 de juny), tots tres a l'Auditori a les 9 del vespre.


L'Ajuntament de Santa Coloma de Farners ha volgut implicar l'Escola Municipal de Música Josep Carbó en la primera temporada musical estable al municipi, i els professors del centre han intervingut en l'elaboració de la programació amb l'elecció de quatre dels nou concerts, sota el títol ‘Professors a l'Auditori': TriCATSons (20 de febrer), Àniam (5 de març), Meraki Ensemble (9 d'abril) i 7 de Cinema (22 de maig).

Els alumnes de l'Escola Municipal de Música també participaran en la Temporada de Música 2016, ja que la tarda del 23 de gener i la del 27 de febrer tindran l'oportunitat de compartir una estona amb els components del Quartet Gerhard i amb Dani Nel·lo, respectivament.
La programació inclou també un concert gratuït, el que oferirà Mirna Vilasís el dissabte 23 d'abril a la 1 del migdia a la Casa de la Paraula. A Santa Coloma de Farners presentarà el seu darrer treball, ‘Espero meravelles', basat exclusivament en poemes de la poetessa Montserrat Abelló, desapareguda l'any passat.

Les entrades es poden adquirir a la Casa de la Paraula (de 10 del matí a 2/4 de 2 del migdia de dilluns a dissabte, i de 5 de la tarda a 8 del vespre de dijous a dissabte), i també el mateix dia del concert a l'Auditori (una hora abans de l'actuació).
quartet-gerhard_38507.jpg