Prop d’un centenar de persones han fet ratafia casolana en els tallerets de la ratafia

Moltes de les ratafies casolanes que s’han elaborat als tallerets es presentaran al Concurs de la Ratafia que es fa coincidint amb la festa, que enguany arribarà a la 33a edició. Ara, les ratafies hauran d’estar en maceració durant 40 dies a sol i serena. 
Els tallerets de la ratafia han estat organitzats per la Confraria de la Ratafia amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners i l’herboristeria l’Espígol. 
Per altre part, aquest cap de setmana s’ha fet públic el veredicte del jurat dels premis Laus 2014, als quals es presentava el cartell de la Festa de la Ratafia 2013. El cartell “A sol i serena” creat pel dissenyador Oriol Piferrer ha obtingut el premi Laus de bronze. El cartell que està basat en l’elaboració de la ratafia i en la festa, es va fer amb tinta luminescent que el fa visible tant en les hores de sol com en la foscor de la nit. Aquest cartell està exposat a la triple exposició Catalunya Creativa, que es podrà visitar al Centre d’Arts Santa Mònica de Barcelona, fins el 28 de setembre. 
Talleret de ratafia - Santa Coloma de Farners  Talleret de ratafia - Santa Coloma de Farners
Talleret de ratafia - Santa Coloma de Farners  Talleret de ratafia - Santa Coloma de Farners
Talleret de ratafia - Santa Coloma de Farners  Talleret de ratafia - Santa Coloma de Farners
Talleret de ratafia - Santa Coloma de Farners  Talleret de ratafia - Santa Coloma de Farners