Saeed Ajmal, campió internacional de cricket, visita l'Ajuntament

Aquest divendres al migdia, Saeed Ajmal, un dels millors jugadors de cricket de la història, ha realitzat una visita a l'edifici consistorial. Ho ha fet acompanyat de Saghir Mukhtar, veí de Santa Coloma de Farners i president de la Federació Catalana de Cricket.

Per part de l'equip de Govern, ambdós han estat rebuts per part de l'alcaldessa de la ciutat, Susagna Riera, i dels regidors Manel Barroso i Emilià Gonzàlez. Durant la visita, s'ha realitzat un breu recorregut per les instal·lacions de l'Ajuntament i, posteriorment, l'exjugador de cricket ha deixat escrites unes paraules en el Llibre d'Honor. També ha rebut un petit obsequi, en aquest cas, un llibre de Santa Coloma.

Ajmal, campió mundial de cricket, va néixer l'any 1977 i és d'origen pakistanès. Actualment exerceix d'entrenador a l'equip de cricket Islamabad United, conjunt que disputa la 'Pakistan Super League' (PLS). Gaudeix d'una dilatada trajectòria professional, ja que ha arribat a representar a una desena d'equips, i d'un gran palmarès tant a nivell nacional com internacional.

.