Sanjosex tanca la I Temporada de Música

La darrera actuació d'aquesta I Temporada de Música tindrà lloc aquest dissabte l'Auditori Municipal. A partir de les 9 del vespre Sanjosex interpretarà el seu darrer àlbum Festival (2014), produït per Quimi Portet. La formació, integrada per Carles Sanjosé (veu i guitarra), Miquel Sospedra (baix), Pep Mula (bateria), Xarim Pomelo (guitarres) i Eduard Font (teclat), serà l'encarregada de cloure la programació musical estable de Santa Coloma de Farners. El preu de les entrades per aquest concert és de 15 euros i es poden adquirir a la Casa de la Paraula, i el dia del concert, fins a una hora abans, a l'Auditori.

La programació musical estable de Santa Coloma es va posar en marxa el 23 de gener amb l'actuació del Quartet Gerhard el 23 de gener, i va continuar amb TriCATsons (20 de febrer), Dani Nel·lo (27 de febrer), Àniam (5 de març), Miquel Gil (26 de març), Meraki Ensemble (9 d'abril), Mirna Vilasís (23 d'abril) i 7 de cinema (22 de maig).

Aquesta I Temporada de Música ha tingut una relació directa amb Escola Municipal de Música Josep Carbó de Santa Coloma. Els professors van escollir quatre dels nou concerts (TriCATSons, Àniam, Meraki Ensemble i 7 de Cinema), que es van presentar sota el nom genèric de ‘Professors a l'Auditori' i que han tingut com a particularitat que en cadascuna d'aquestes actuacions han intervingut alguns dels mestres de l'escola. Jordi Armengol ha destacat el suport que aquesta programació ha representat per a l'Escola: "els alumnes varen poder conèixer al Quartet Gerhard i al músic Dani Nel·lo, i assistir al assajos dels seus respectius concerts; aquestes activitats han estat un reforç educatiu pels alumnes i una bona activitat cultural".

La segona programació, que ja s'està preparant i que estarà centrada en el món del teatre, es desenvoluparà entre setembre i desembre d'aquest any. 

 

sanjosex.jpeg