A Santa Coloma de Farners, ja ho tenim tot a punt per a les Eleccions del 14F

A Santa Coloma de Farners ja ho tenim tot preparat per acollir la jornada electoral del 14F amb totes les garanties de seguretat. L'equip multidisciplinari encarregat de gestionar i supervisar tots els preparatius relacionats amb les Eleccions al Parlament de Catalunya ha estat treballant fermament en l'adaptació dels espais i el compliment de les mesures corresponents, seguint el protocol d'actuació elaborat per la Generalitat de Catalunya.

Així doncs, les dues seus electorals (pavellons de La Nòria i dels Saioners) ja estan a punt per als comicis d'aquest diumenge amb tot el material i el personal ja format, i després d’un exhaustiu procés de neteja i desinfecció. Ambdós emplaçaments físics, que durant la jornada s’aniran netejant i desinfectant diverses vegades, comptaran amb cadires de rodes per facilitar l'accés a persones amb mobilitat reduïda, cedides per la Creu Roja.

A cadascun dels col·legis electorals hi haurà un responsable de seguretat sanitària, que s'encarregarà de supervisar que els assistents compleixin totes les indicacions i d'esvair qualsevol dubte. També es comptarà amb la col·laboració i suport de l’equip de voluntaris de Protecció Civil.

Amb la finalitat de frenar la propagació del Covid-19 i evitar les aglomeracions de persones, durant la jornada electoral s'organitzaran les cues i els accessos d'entrada i sortida dels recintes, on també hi haurà ubicats punts amb solució hidroalcohòlica. En aquest sentit, des del consistori hem procedit a implantar senyalitzacions i indicacions amb camins a les dues seus electorals per tal de facilitar als votants que arribin al seu punt de votació sense interferències i que les persones vagin separades.

Us recordem que un cop dins de les seus serà d'obligat compliment les mesures de seguretat sanitàries: distanciament social, mascareta, higiene de mans i ventilació. També creiem convenient fer esment de les recomanacions horàries per anar a votar:

De 9.00 a 12.00 h: Grups de risc.

De 12.00 a 19.00 h: Població en general.

De 19.00 a 20.00 h: Persones confinades (contagiades, contactes estrets i sospitosos).

Podeu consultar el vostre districte i pavelló on anar a votar mitjançant l'arxiu que trobareu adjunt.