Santa Coloma es bolca en el Dia de la Dona

Santa Coloma de Farners celebra el Dia de la Dona amb un extens programa d'actes que ja es va iniciar dimecres dia 6 a la biblioteca Joan Vinyoli, amb una xerrada de les doctores Fina Garcia i Gemma Oliu, integrants de l'ONG Amics de Boulembou. Un acte que, gràcies a la difusió que s'havia fet abans de l'activitat, va permetre recollir també medicaments que havien portat els assistents i que es dedicaran al projecte solidari que porta a terme l'entitat. Després de la xerrada que va posar un marcat accent femení, es va realitzar un taller de pancartes.

El gruix del programa, però es portarà a terme avui i demà, dies 8 i 9. Un dels més reivindicatius pel significat de l'acte en la defensa dels drets igualitaris és la concentració que es farà a partir de les vuit del vespre a la plaça 1 d'Octubre. Des d'allà s'iniciarà una manifestació que arribarà fins la plaça Farners i on tindrà lloc l'"Aquelarre Feminista" que culminarà amb una encesa d'espelmes.

Però a banda de la reivindicació, al programa també hi ha lloc per al vessant festiu.Demà al matí, a l'aparcament de Sant Salvador, el Centre Excursionista Farners ha organitzat la Caminada de la Dona. I a partir de les nou del vespre, al pavelló de la Nòria, donarà inici un sopar de dones al final del qual (aproximadament a dos quarts de dotze) començarà el ball de la dona amb Mapi's Friend Band.

La commemoració del Dia de la Dona acabarà dimarts al Cercle Jove. S'inaugurarà l'exposició "Tu tries què t'hi jugues"