Santa Coloma lliura els premis del 22è concurs de teatre amateur Rafael Anglada

L'Auditori Municipal de Santa Coloma de Farners va ser escenari el dissabte 19 de març al vespre, de l'acte de lliurament de premis del 22è Concurs de teatre amateur Rafael Anglada, que organitzen conjuntament l'Ajuntament i l'agrupació teatral La Clau. Durant l'acte, les companyies participants a la mostra d'enguany, van oferir diferents actuacions.

La companyia de Taradell Grup 7DEKÀMPING, es va endur el premi a la millor obra per Sí, carinyu. El premi a la millor direcció se'l va endur Pep Company, per Els deu negrets; el premi a millor actor principal fou compartit entre Jordi Ferragut pel seu paper de Carles a Diner negre i Benet Massegur com a Joan a Beckenbauer; Cristina Trabal va rebre el premi a millor actriu principal pel seu paper de La Poncia a La casa de Bernarda Alba; els segons premis a actor i actriu principals van anar a parar a Josep Mir com a Isidre a Fuita i a Lidia Fernández com a Xantal a Sí, carinyu.

Com a actor secundari, el primer premi se'l va endur Jaume Fàbregas com a Morales a Diner Negre, i com a actriu secundària, Júlia Aregall es va endur el primer premi pel seu paper de Vera Claythorne a Els deu negrets, i Patrícia Garcia el segon, com a Mariana a Fuita.

El premi per votació popular va anar a parar a la companyia Teatre Centre Arbúcies, per l'obra Diner Negre, amb un 9,65 de mitjana. La casa de Bernarda Alba interpretada per la companyia de Vilobí d'Onyar Dilluns a les nou, es va endur el premi a la millor escenografia i so; i el premi al millor maquillatge, perruqueria i vestuari, va ser per a Els deu negrets, de la companyia Xerinola Teatre d'Aiguafreda / Centelles.

nueva_imagen.jpg