Setmana de la Salut

Com cada any Santa Coloma de Farners celebra la Setmana de la Salut de l’1 al 7 d’abril, programant diferents actes durant tota la setmana. Els actes s’organitzen conjuntament entre l’Ajuntament, l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Selva, l’Agència de Salut Pública, el Centre d’Atenció Primària i la Creu Roja.

Enguany la majoria d’actes giren entorn a les situacions d’emergències i tots els nens i nenes de primària del municipi han pogut participar al tradicional concurs de dibuix saludable. A més a més, els i les alumnes de cicle superior participaran en tallers on els explicaran les quatre nocions bàsiques d’actuació en casos d’emergències sanitàries.

A més, des de l’institut i la Salle, alguns joves voluntaris han sumat esforços en aquesta edició per realitzar un curtmetratge on s’escenifica com actuar en casos d’emergències. Aquest vídeo es visionarà en horari de tutoria durant aquesta setmana i a partir del divendres 5 d’abril el compartirem a xarxes socials.

Finalment, també ens acostem a les llars de jubilats del municipis, on també es realitzaran tallers formatius sobre desfibril·ladors, com utilitzar-los en cas de necessitat i també on es troben els diversos aparells distribuïts en tot municipi.

I sobretot no us perdeu les següents activitats obertes a tots els públics:

  • Xerrada informativa sobre desfibril·ladors “Tu pots salvar una vida!” el dia 3 d’abril a les 19 hores a la biblioteca Joan Vinyoli.

  • Marxa solidària amb Oncolliga Girona el dia 7 d’abril a les 9 hores al pavelló La Nòria (inscipcions el mateix dia).

Animeu-vos a participar als actes de la setmana de la salut! Perquè la salut és cosa de tots!