Sopar de la dona

Aquest ha estat el quart any que l’Ajuntament de Santa Coloma organitza, juntament amb un grup de dones, un programa farcit d’actes per celebrar el Dia de la Dona. Ahir va tenir lloc el Sopar de la Dona on hi van assistir 193 dones. Com cada any es fa homenatge a una dona. Una dona que ha destacat per al seu compromís a la ciutat o a la societat en general.
Enguany l’homenatjada ha estat la Farners Amargant Riera. Una colomenca compromesa amb la recerca i, sobretot, en millorar la vida de les dones.
Farners Amargant i Riera, nascuda a Girona el 18 de desembre de 1990, és llicenciada en Bioquímica per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Biomedicina, Biologia Molecular i Biomedicina per la Universitat Complutense de Madrid. Posteriorment es va traslladar a Barcelona per realitzar un doctorat industrial a la Clínica Eugin i al Centre de Reproducció Genòmica (CRG), on hi investigava l’optimització en les tècniques de la reproducció assistida.
Doctora en Biomedicina per la Universitat Pompeu Fabra des de l’any 2018, la seva especialització en medicina reproductiva l’ha dut fins a Chicago on actualment resideix com a condició de post doctorant a la Northwestern University, investigant les causes de la infertilitat femenina.