Substitució de la canonada d'aigua a Santa Coloma Residencial

 

Aquesta setmana han començat les obres de substitució d'una canonada d'aigua al carrer Premià de la urbanització Santa Coloma Residencial, per solucionar un problema de manca de qualitat del subministrament d'aigua potable. Fa anys que hi ha problemes de subministrament en aquesta zona, degut a les insuficients dimensions de les canonades, i s'agreugen a l'estiu, quan augmenta la necessitat d'aigua i la presència de veïns.

"Alguns dies raja només un fil d'aigua que implica la impossibilitat d'accions tan necessàries com dutxar-se", ha assegurat l'alcalde, Joan Martí, qui ha destacat que aquesta obra "té una gran transcendència perquè ve a resoldre un problema bàsic, que afecta la qualitat de vida dels veïns".

Després d'haver intentat una solució alternativa a través de la sectorització de diferents àrees de la urbanització i havent comprovat que només se solucionava el problema de forma parcial, finalment s'ha optat per substituir la canonada per una de més diàmetre i cabal.

Les obres van a càrrec de l'empresa mixta Aigües Colomenques, tenen un termini d'execució de 6 setmanes, i un pressupost de 110.563,10 euros, que van a càrrec de les inversions de millora de l'empresa mixta en el període 2014-2018. Els veïns del carrer Premià i els del carrer Josep Pla seran els que es veuran afectats per les obres.